Urokset

Komea, ihka ensimmäinen uros-nevamme Eros (GIC Samoel Erra Cherubino*PL) on yhteisomistuksessa NonServiam kissalan kanssa ja asuu sijoituskodissa. Eros on väriltään punanaamio ja C-pentueemme isä.

Uutta geenipohjaa kasvatukseemme haimme Pietarista, josta Suomeen kotiutui toinen neva-uroksemme Hessu (CH Imageblaze Eminem), yhteisomistuksessa Cherrytail's-kissalan kanssa. Hessu asuu niin ikään upeassa sijoituskodissa ja omaa useiden neva-poikien tapaan aivan mahtavan nallekarhu-luonteen. Hessulla on myös upean siniset silmät ja hyvin karkea turkki.

Ikioma uroksemme Falco (IC Falco z Kociego Domu) on kotoisin Puolasta. Kultaisempaa poikaa saa hakea <3. Falko asustelee omassa kolmiossaan etenkin perheemme esikoinen seuranaan. Falko on niin ikään eri linjoista kaikkien kissojemme kanssa ja edustaa rungoltaan sitä tyyppiä, jota toivon kasvatukseeni.

Hyvin ihmisläheisestä C-pentueestamme sijoituskodin kanssa yhteisomistuksessa on nuorin nevapoikammeNemo (IC FI*Pikku-Priin Charizard). Innolla odotamme millainen kolli hänestä kehittyy.

Hessun, Falcon ja Charizardin omat sivut ovat vielä työn alla.