Urokset

Komea, ihka ensimmäinen uros-nevamme Eros (SC Samoel Erra Cherubino*PL) on yhteisomistuksessa NonServiam -kissalan kanssa ja asuu sijoituskodissa. Eros on väriltään punanaamio ja C- ja J -pentueidemme isä. Kolmen pentueen jälkeen Eros on kastroitu ja viettää leppoista ja kiireetöntä elämää kodissaan.

Uutta geenipohjaa kasvatukseemme haimme Pietarista, josta Suomeen kotiutui toinen neva-uroksemme Hessu (IC Imageblaze Eminem), yhteisomistuksessa Cherrytail's-kissalan kanssa. Hessu asuu niin ikään upeassa sijoituskodissa ja omaa useiden neva-poikien tapaan aivan mahtavan nallekarhu-luonteen. Hessulla on myös upean siniset silmät ja karkea turkki. Naaraideni kanssa erilinjainen cremetabbynaamio neva Willy (Willy Blue Chelsea*PL) on yhteisomistuksessa raumalaisen yhteistyökissalamme FI*SoulSibster's kanssa.

Ikioma uroksemme Falco (SC Falco z Kociego Domu DVM) on kotoisin Puolasta. Kultaisempaa poikaa saa hakea <3. Falco asustelee omassa kolmiossaan yhdessä Moskovasta Suomeen hakemani sinitabbynevapoika Uralin sekä etenkin perheemme esikoisen kanssa. Falco ja Ural ovat niin ikään eri linjoista kaikkien kissojemme kanssa. Falco edustaa rungoltaan sitä tyyppiä, jota toivon kasvatukseeni. Uralilla on puolestaan upean siniset silmät sekä huippukarkea, vaalea turkki. Falcon pojasta Pullasta, Pikku-Priin Hurja Hidalgo, tuli ensimmäinen Junior Winner -kasvattini 24.11.2019!

C-, F- ja G-pentueistamme sijoituskodin kanssa yhteisomistuksessa ovat nevapoikamme Nemo (SC FI*Pikku-Priin Charizard DVM), Hercules (IC FI*Pikku-Priin Finlandia) sekä nuorimmaisena Koda (FI*Pikku-Priin Great Polka). Myös H-pentueemme siperiankissapoika Pulla (Pikku-Priin Hurja Hidalgo) asuu sijoituskodissa lähellämme. Olen hyvin onnellinen upeista kollikodeistamme, jotka mahdollistavat geenipohjan laajentamisen kasvatuksessa sekä näyttelyharrastuksemme . KIITOS <3!