Urokset

Komea, ihka ensimmäinen urosnevamme Eros "Eero" (SC Samoel Erra Cherubino*PL) on väriltään punanaamio ja C- ja J -pentueidemme isä. Eros muutti Suomeen Puolasta ja oli yhteisomistuksessa NonServiam -kissalan kanssa. Kolmen pentueen jälkeen Eros on kastroitu ja viettää leppoista ja kiireetöntä elämää kodissaan.

Uutta geenipohjaa kasvatukseemme haimme myös Pietarista, josta Suomeen kotiutui toinen neva-uroksemme Hessu (IC Imageblaze Eminem), yhteisomistuksessa Cherrytail's-kissalan kanssa. Hessu asuu niin ikään upeassa sijoituskodissa ja Hessulla on myös upean siniset silmät ja karkea turkki. Valitettavasti emme kuitenkaan saaneet kissalaamme jälkikasvua Hessulta.

Naaraideni kanssa erilinjainen cremetabbynaamio neva Willy (Willy Blue Chelsea*PL) oli yhteisomistuksessa raumalaisen yhteistyökissalamme FI*SoulSibster's kanssa. Myöskään Willyltä emme onnistuneet saamaan kissalaamme pentuja, mutta Willyn tausta jatkuu kissalamme omistaman Willyn mustavalkoisen siperiankissapojan Sylvesterin (CH FI*SoulSibster's DeLorean, SIB n 03) muodossa.

Ikioma uroksemme Falco (SC Falco z Kociego Domu*PL DVM, NEM n 21) on kotoisin Puolasta. Kultaisempaa poikaa saa hakea <3. Falco asustelee esikoiseni kodissa poikansa Oreon (FI*Pikku-Priin We Have aWinner) kanssa. Uulovi (IC FI*Pikku-Priin Uulovi) ja Viljo (Virgil Z Chřibských hor, CZ JW, NEM a 03 21) asuvat keskimmäisen poikani kotona <3. Uusimpana uroksena sijoituskotinsa silmäteränä on Ferri (Ferrero Bellaneva*PL, NEM a 03 21).

C-, F-, H-, J- ja L-pentueistamme sijoituksessa meillä on ollut nevapoikamme Nemo (BW 21 SC FI*Pikku-Priin Charizard DVM DSM), Hercules (GIP GIC FI*Pikku-Priin Finlandia DVM) sekä siperiankissapojat Pulla (FI*Pikku-Priin Hurja Hidalgo JW, SIB n 09 24), Usko (FI*Pikku-Priin Jopo Keulii) ja Elmo (CH FI*Pikku-Priin LeMans, SIB n 24). Pentueita pojilla on yhdestä kolmeen ja ilahduttavat jo perheitään kastraattipoikina. Falcon pojasta Pullasta, Pikku-Priin Hurja Hidalgo, tuli ensimmäinen Junior Winner -tittelin saavuttanut kasvattini 24.11.2019!

Tällä hetkellä kasvattipojista sijoituksessa minulla on Koda (SC FI*Pikku-Priin Great Polka DVM, NEM n 09 21), yhteisomistuksessa BravePaw's -kissalan kanssa sekä Nemo Jr (CH FI*Pikku-Priin Nemo's Nocturne) ja Pepe (FI*Pikku-Priin Perfecto).

Entisistä sijoituspojistani Nemo, Herkules, Koda, Pulla ja Pepe ovat yltäneet näyttelyissä kategoriansa parhaiksi (eli Best in Show -voittoon). Myös SP FI*Pikku-Priin Lusitano,

FI*Pikku-Priin Unto, IC FI*Pikku-Priin Uulovi ja FI*Pikku-Priin We Have a Winner ovat saavuttaneet Best in Show -voittoja.
Olenkin hyvin onnellinen upeista kollikodeistamme, jotka mahdollistavat geenipohjan laajentamisen kasvatuksessa sekä näyttelyharrastuksemme . KIITOS <3!