Urokset

Komea, ihka ensimmäinen uros-nevamme Eros (SC Samoel Erra Cherubino*PL) on yhteisomistuksessa NonServiam kissalan kanssa ja asuu sijoituskodissa. Eros on väriltään punanaamio ja C-pentueemme isä.

Uutta geenipohjaa kasvatukseemme haimme Pietarista, josta Suomeen kotiutui toinen neva-uroksemme Hessu (IC Imageblaze Eminem), yhteisomistuksessa Cherrytail's-kissalan kanssa. Hessu asuu niin ikään upeassa sijoituskodissa ja omaa useiden neva-poikien tapaan aivan mahtavan nallekarhu-luonteen. Hessulla on myös upean siniset silmät ja hyvin karkea turkki.

Ikioma uroksemme Falco (SC Falco z Kociego Domu DVM) on kotoisin Puolasta. Kultaisempaa poikaa saa hakea <3. Falco asustelee omassa kolmiossaan yhdessä Moskovasta Suomeen hakemani sinitabbynevapoika Uralin sekä etenkin perheemme esikoisen kanssa. Falco ja Ural ovat niin ikään eri linjoista kaikkien kissojemme kanssa. Faco edustaa rungoltaan sitä tyyppiä, jota toivon kasvatukseeni. Uralilla on puolestaan upean siniset silmät sekä huippukarkea, vaalea turkki.

C-, F- ja G-pentueistamme sijoituskodin kanssa yhteisomistuksessa ovat nevapoikamme Nemo (SC FI*Pikku-Priin Charizard), Hercules (IC FI*Pikku-Priin Finlandia) sekä nuorimmaisena Koda (FI*Pikku-Priin Great Polka).