Naaraat


Kotonamme asustaa seitsemän edustavaa neva-neitoa:

Puolasta Suomeen kotiutuneet Maya (SP IC Maya Lilianka*PL, NEM a 21, B-pentue) ja Mansikka (CH Charinitha Perelka*PL, NEM a 09 21; G-, J-, L- sekä Marimekko-pentueet), Mayan prinsessatyttö Bella (SC FI*Pikku-Priin Bella-Gisella DVM, NEM as 21; F- ja P-pentueet), Venäjältä meille kotiutunut Astoria (CH Astoria Snejnaya Zima, NEM g 21; K-, N-, Q- ja V-pentueet), Mansikan kilpikonnaväritteinen touhukas neiti Jätski (CH FI*Pikku-Priin Jos Tulevana Suvena, NEM f 09, Jalkapallo- ja S-pentueet ) sekä suloiset ja lupaavat kilpikonnaväritteiset hännänhuippumme; ensimmäinen Junior Winner -tittelin saavuttanut nevakasvattini Laila (FI*Pikku-Priin Quite a Lady JW) ja Pikku-Priin Summer Dream "Karkki".

Neva tyttöjen seurana temmeltää rakas lemmikkibirmamme Iines, Tsekeistä meille kotiutunut siperiankissatyttö Florida sekä mustasavu siperiankissakasvattimme Mimosa (CH FI*Pikku-Priin Mimosa, SIB ns, W-pentue). Maya, Bella ja Mansikka ovat jo kastraatteja, mutta pentuja toivomme vielä Mimosalle ja Jadelle sekä aikanaan nuorimmaisillemme Lailalle ja Karkille.

Lisäksi meillä on sijoituskodeissa neljä ihastuttavaa nevakasvattiamme; Sava (FI*Pikku-Priin Priella-Sylvia, NEM a 21), Pipsa (FI*Pikku-Priin Luna Lovegood, NEM n 21, Nymeria-pentue), Lyyti (IC FI*Pikku-Priin Lyyti Lumimarja, NEM a 09 21) ja Nemi (FI*Pikku-Priin Princess Neymarinda, NEM a 21). Teen myös yhteistyötä SoulSibster's-kissalan kanssa ja yhteisomistuksamme on touhukas ruskenaamiotyttö Eska Lilianka*PL (NEM n). BravePaw's-kissalan kanssa yhteisomistuksessamme on BIS-voittoihinkin yltänyt Dana Lilianka*PL (NEM a 21) ja Deeamore-kissalan kanssa Maccabee Rhapsody in Blue (NEM a 21). Teemme siis kovasti töitä rodun geneettisen monimuotoisuuden ja sitä kautta rodun elinvoimaisuuden säilymiseksi.

Sijoitustyttömme Fiona, Bea ja Gismo ovat jo siirtyneet sijoituskotiensa omistukseen tyytyväisinä kastraatteina (IC FI*Pikku-Priin Fiona, NEM n 21, I-pennut ja CH FI*Pikku-Priin Glamorous Senga Sengana, NEM n, M-pennut & CH FI*Pikku-Priin Mambina, NEM n, ei pentuja).


GIC FI*Pikku-Priin Bella-Gisella DVM "Bella" ja Onnenpisaran OIva Osuma "Oiva"