Naaraat


Kotonamme asustaa seitsemän edustavaa neva-neitoa:

Ensimmäinen nevani ja A-pentujeni emo Chili (SC FI*FeliMau Chili), Puolasta Suomeen kotiutuneet Maya (SP IC Maya Lilianka*PL, NEM a 21, B-pentue) ja Mansikka (CH Charinitha Perelka*PL, NEM a 09 21; G-, J-, L- sekä Marimekko-pentueet), Mayan prinsessatyttö Bella (SC FI*Pikku-Priin Bella-Gisella DVM, NEM as 21; F- ja P-pentueet), Venäjältä meille kotiutunut Astoria (CH Astoria Snejnaya Zima, NEM g 21; K-, N- ja Q-pentueet), Mansikan kilpikonnaväritteinen touhukas neiti Jätski (CH FI*Pikku-Priin Jos Tulevana Suvena, NEM f 09, Jalkapallo- ja S-pentueet ) sekä suloinen ja lupaava hännänhuippumme ja ensimmäinen Junior Winner -tittelin saavuttanut nevakasvattini Laila (FI*Pikku-Priin Quite a Lady JW).

Neva tyttöjen seurana temmeltää rakas lemmikkibirmamme Iines, Tsekeistä meille kotiutuneet siperiankissatytöt Victoria ja Florida sekä mustasavu siperiankissakasvattimme Mimosa (CH FI*Pikku-Priin Mimosa, SIB ns). Chili, Maya, Bella ja Mansikka ovat jo kastraatteja, mutta pentuja toivomme vielä Mimosalle, Astorialle, Jadelle sekä aikanaan nuorimmaiselle Lailalle.

Lisäksi meillä on sijoituskodeissa neljä ihastuttavaa nevakasvattiamme; Gismo (CH FI*Pikku-Priin Mambina, NEM n 09), Sava (FI*Pikku-Priin Priella-Sylvia, NEM a 21), Pipsa (FI*Pikku-Priin Luna Lovegood, NEM n 21) ja nuorimmaisena Lyyti (Pikku-Priin Lyyti Lumimarja, NEM a 09 21).

Sijoitustyttömme Fiona ja Bea ovat jo siirtyneet sijoituskotiensa omistukseen tyytyväisinä kastraatteina (IC FI*Pikku-Priin Fiona, NEM n 21, I-pennut ja CH FI*Pikku-Priin Glamorous Senga Sengana, NEM n, M-pennut).


Victoria Dido Novy Vek, CZ JW "Victoria"

GIC FI*Pikku-Priin Bella-Gisella DVM "Bella" ja Onnenpisaran OIva Osuma "Oiva"