Naaraat


Kotonamme asustaa kuusi edustavaa neva-neitoa:

Ensimmäinen nevani ja A-pentujeni emo Chili, Puolasta Suomeen kotiutuneet Maya (B-pennut) ja Mansikka (CH Charinitha Perelka*PL, NEM a 09 21; G- ja J-pennut), Mayan prinsessatyttö Bella (GIC FI*Pikku-Priin Bella-Gisella DVM, NEM a 21; F-pennut), Venäjältä meille kotiutunut Astoria (Astoria Snejnaya Zima, NEM g 21; K-pennut) sekä Mansikan kilpikonnaväritteinen touhukas neiti Jade (Pikku-Priin Jos Tulevana Suvena, NEM f 09). Heidän seuranaan temmeltää rakas lemmikkibirmamme Iines sekä hopeinen siperiankissakasvattimme Daisy (Pikku-Priin Dancing DandeLion, SIB ns 09 24; H-pennut) ja upea tuontisiperiankissamme Victoria Dido Novy Vek, CZ JW (SIB f 09 24). Chili, Maya ja Daisy ovat kastraatteja, mutta pentuja toivomme vielä Bellalle, Mansikalle ja Astorialle sekä aikanaan nuorimmaiselle Jadelle.

Lisäksi meillä on sijoituskodeissa kaksi ihastuttavaa nevatyttöämme; Alva (Pikku-Priin Glamorous Senga Sengana, NEM n) ja Leona (Pikku-Priin Kauklahden Kreivitär Leona).

Sijoitustyttömme Fionan on siirtynyt jo kasvattikotinsa omistukseen (IC FI*Pikku-Priin Fiona, NEM n 21, I-pennut).CH FI*Pikku-Priin Glamorous Senga Sengana "Bea"

Victoria Dido Novy Vek, CZ JW "Victoria"

GIC FI*Pikku-Priin Bella-Gisella DVM "Bella" ja Onnenpisaran OIva Osuma "Oiva"