Naaraat

Kotonamme asustaa seitsemän edustavaa neva-neitoa:

Puolasta Suomeen kotiutuneet Maya (SP IC Maya Lilianka*PL, NEM a 21, B-pentue) ja Mansikka (CH Charinitha Perelka*PL, NEM a 09 21; G-, J-, L- sekä Marimekko-pentueet), Mayan prinsessatyttö Bella (SC FI*Pikku-Priin Bella-Gisella DVM, NEM as 21; F- ja P-pentueet), Mansikan kilpikonnaväritteinen touhukas neiti Jätski (IC FI*Pikku-Priin Jos Tulevana Suvena, NEM f 09, Jalkapallo- ja S-pentueet ) ja hänen tyttönsä Karkki (CH FI*Pikku-Priin Summer Dream, NEM f 09, Ä-pentue) sekä ensimmäinen Junior Winner -tittelin saavuttanut nevakasvattini Laila (CH FI*Pikku-Priin Quite a Lady JW) ja hopeatabbynaamio Zesty (FI*Pikku-Priin Zesty Zinger).

Neva tyttöjen seurana temmeltää rakas lemmikkibirmamme Iines, Tsekeistä meille kotiutunut siperiankissatyttö Florida sekä mustasavu siperiankissakasvattimme Mimosa (CH FI*Pikku-Priin Mimosa, SIB ns, W-pentue) ja lupaava nuoremme ja kissalan ensimmäinen Junior Champion, sinitäplikäs siperiankissa Yolanda (JCH FI*Pikku-Priin Yolanda). Maya, Bella, Mansikka ja Mimosa ovat jo kastraatteja, mutta pentuja toivomme vielä Floridalle, Jätskille ja Karkille sekä aikanaan nuorimmaisillemme Yolandalle ja Zestylle.

Lisäksi meillä on sijoituskodeissa kaksi ihastuttavaa nevakasvattiamme, joille toivomme pentuja; Sava (FI*Pikku-Priin Priella-Sylvia, NEM a 21) ja Aamu (FI*Pikku-Priin Åbobo Aurajoen Aamu, NEM n 09). Teen myös yhteistyötä SoulSibster's ja Bmy-Moumou -kissaloiden kanssa ja yhteisomistuksessa BravePaw's-kissalan kanssa on BIS-voittoihinkin yltänyt Dana Lilianka*PL (NEM a 21), jolle toivomme pentuja vuodelle 2025. Teemme siis kovasti töitä rodun geneettisen monimuotoisuuden ja sitä kautta rodun elinvoimaisuuden säilymiseksi.

Sijoitustyttömme Fiona, Bea ja Gismo ovat jo siirtyneet sijoituskotiensa omistukseen tyytyväisinä kastraatteina (IC FI*Pikku-Priin Fiona, NEM n 21, I-pennut ja CH FI*Pikku-Priin Glamorous Senga Sengana, NEM n, M-pennut & CH FI*Pikku-Priin Mambina, NEM n, ei pentuja).


GIC FI*Pikku-Priin Bella-Gisella DVM "Bella" ja Onnenpisaran OIva Osuma "Oiva"